DOBRO DOSLI!

DOBRO DOSLI NA MOJ BLOG, SVI VI KOJI VOLITE NASEG ANDJELA TOSETA PROESKOG! Nadam se da ce vam se svideti moj blog... ♥ ... Komentarisite, molim vas!


Tose, zauvek si u mom srcu.... tu ces i ostati! ♥

среда, 18. јул 2012.

Često je isticao da je samo marioneta Boga i da sve zasluge duguje Bogu. Zaljubljeni Bog ga je uzeo u svoje naručje.

PREDVIDIO JE POZIV

TOŠE PROESKI (Balkanski Elvis Presley) 

NIJE REKAO DA IDE GORE ZATO ŠTO JE GORE ZAGREB OD MAKEDONIJE, JER GORE JE I BEOGRAD I SARAJEVO, VEĆ JE REKAO PRIJATELJU DA IDE GORE…..NA NEBO…..

Cijeli Balkan je više nego šokirala tragična pogibija mladića koji je sa svojih 26 godina: kraljevskim glasom, snažnom karizmom i humanitarnom posvećenosti, osvojio Balkan i u pjesmi ujedinio zemlje okovane mržnjom. Bio je na korak da osvoji svijet, veći umjetnik od svih hrvatskih umjetnika njegovog uzrasta, a najnoviji cd sa samo jednom od fascinantnih pjesama ²Igra bez granica² napravio je nevjerojatan estradni boom. Bio je veoma tražen i voljen pjevač, no sada kada ga nema, postao je najtraženiji. U rodnoj Makedoniji 17.10 je proglašen dan žalosti a kada se doznalo da je poginuo to jutro je državna televizija prekinula program i objavila tragičnu vijest, radio postaje samo po cijeli dan puštale njegovu glazbu, u školama nisu mogli nastaviti nastavu, jer su djeca i mladež bili šokirani i uplakani. Da li je predvidio smrt tj. prelazak na onaj svijet u koji malo tko vjeruje? Financirao je obnovu manastira u rodnom Kruševu kojem je dao brojne donacije, a nedavno je jednom prigodom rekao da bi volio da ga tamo pokopaju. Nevjerojatno za mladića od 26 godina, da razmišlja gdje će biti pokopan. Kada je krenuo za Zagreb, prijatelju je rekao da ide gore. Mnogi su to protumačili da gore, podrazumijeva Zagreb, no gore može podrazumijevati Beograd, Sarajevo, itd….on je zapravo podsvjesno ili nadsvjesno slutio da ide upravo GORE. Način na koji je otišao nama je stravičan, no on je preskočio livadu u snu. Jednostavno, Toše je na zemlji završio misiju. Bog ga treba među svojim saveznicima na nebu.

Нема коментара:

Постави коментар