DOBRO DOSLI!

DOBRO DOSLI NA MOJ BLOG, SVI VI KOJI VOLITE NASEG ANDJELA TOSETA PROESKOG! Nadam se da ce vam se svideti moj blog... ♥ ... Komentarisite, molim vas!


Tose, zauvek si u mom srcu.... tu ces i ostati! ♥

уторак, 17. јул 2012.


Makedonski novinar kaže da postoji mogućnost da je Katolička crkva Proeskog smjestila na sigurno

Toše pod zaštitom Pape?!
 Makedonski novinar Zoran Božinovski za Kurir iznosi nevjerovatne dokaze   u vezi sa smrću pjevača Toše Proeskog! On, uz tvrdnju da 16. listopada 2007. nije bilo saobraćajne nesreće kod Nove Gradiške, iznosi mogućnost da Toše nije poginuo, već da je sklonjen u neki izolirani samostan/manastir.

- Meni je prvo bilo sumnjivo što je od saobraćajne nesreće do sahrane proteklo 48 sati. Po hrvatskom zakonu, član obitelji mora doći da identifikuje tijela stranog državljana. Helikopter koji je dopremio kovčeg s tijelom u Makedoniju srušio se poslje godinu dana i nijedan član posade nije preživio - kaže Božinovski iznoseći svoja saznanja u vezi s pogibijom balkanskog anđela. Poslje ovih tvrdnji, on ide korak dalje i na neočekivan način objašnjava nestanak pjevača.

- Bivša vlast u Makedoniji je 2007. godine optužila menadžericu Ljiljanu Petrović za utaju poreza. Verujem da je Toše shvatio da u njegovom okruženju nisu čista poslovanja i da se obratio za zaštitu britanskoj protestantskoj crkvi ili Vatikanu. Ne zaboravimo da je on jedini pjevač na svijetu koji je kod pape Ivana Pavla II dva puta imao audijenciju. Nije on slučajno u ovoj priči. Zato zaključujem, ili su ga ubili na drugom mjestu, ali nemam dokaz za to, ili je sklonjen u neki udaljeni izoliranisamostan - završava priču Božinovski.

Božinovski: Nitko nije vidio mrtvog Tošu
Božinovski kaže da postoje mnoge nelogičnosti u vezi sa pogibijom pjevača.
- Tvrdim da saobraćajne nesreće tog jutra nije bilo i imam dokaze za to. U povijesti Hrvatske nije se dogodilo da vozač iz Srbije bude pušten poslje saobraćajne nesreće. Zašto Slaviše Kumanovića, koji je vozio kamion, nema već četiri godine? Zašto su prvo stigli vatrogasci? Gde je bila Hitna pomoć? U Hrvatskoj je obavezno da lemljenju sanduka s tijelom prisustvuje policajac, mrtvozornik, član obitelji i doktor, a dokazi za to ne postoje. Nisam našao čovjeka koji kaže: Vidio sam Tošu mrtvog.

Нема коментара:

Постави коментар