DOBRO DOSLI!

DOBRO DOSLI NA MOJ BLOG, SVI VI KOJI VOLITE NASEG ANDJELA TOSETA PROESKOG! Nadam se da ce vam se svideti moj blog... ♥ ... Komentarisite, molim vas!


Tose, zauvek si u mom srcu.... tu ces i ostati! ♥

среда, 18. јул 2012.

Toše Proeski

Strip junak „Super Toše”

Utrinski Vesnik piše kako je Toše jedini imao tu čast da ga ovjekovječe kao makedonskog strip junaka i to u priči koja se temelji na borbi protiv piratstva. Borba protiv zla, eliminacija neprijatelja i pobjeda dobra, prema pisanju tog lista, glavne su karakteristike stripa "Super Toše" - prvog makedonskog stripa u kojem je Toše postao glavni protagonist, a sve to u sklopu humanitarne kampanje koja se održavala pod geslom "Superheroj na humanosti".
U stripu su iskorištene Tošine karakteristike, kako bi se izgradio fiktivni superheroj, koji prerasta u idola mladih.




"Toše je idealizovan, no na taj način da skrene mladima pažnju na važnost pobjede dobra nad zlim", izjavio je Oliver Romevski, autor stripa "Super Toše".
Tošina zadaća u ulozi superjunaka nije bila nimalo lagana - njegovo jedino oružje u borbi protiv neprijatelja i eliminaciji zla, bio je njegov superglas. Njegov najveći neprijatelj je bio Gospodin Pirat - glavni piratski šef u cijelom svijetu, švercer djece, droge i oružja.


Zgode i nezgode "Super Toše" sakupljene su bile na 32 stranice stripa načinjenog u crno-bijeloj tehnici.
U subotu će Makedonija izabrati svoju službenu nacionalnu sportsku himnu, a najveći favorit među pjesmama 12 izvođača je "Makedonija naviva za vas", koju je snimio Toše.

Нема коментара:

Постави коментар