DOBRO DOSLI!

DOBRO DOSLI NA MOJ BLOG, SVI VI KOJI VOLITE NASEG ANDJELA TOSETA PROESKOG! Nadam se da ce vam se svideti moj blog... ♥ ... Komentarisite, molim vas!


Tose, zauvek si u mom srcu.... tu ces i ostati! ♥

уторак, 17. јул 2012.




Njegovi najbliži i svi koji su imali kontakt sa njim znaju da mu se nije išlo od kuće. Nije mu se putovalo, ali Toše je svoje obaveze svaćao najozbiljnije. Prije nego je krenuo za Skopje, pa prema Zagrebu, gdje ga je očekivalo snimanje novog spota (za pjesmu Igra bez Granica) i show na Hrvatskoj Radio Televiziji (HRT-u) "69" sa Zuhrom, povrijedio je nogu. To je bila slatka bol, jer Toše poznat po svom sportskom duhu i poštovaoc devize - u zdravom tijelu zdrav duh, po prvi put zaigrao je u svom klubu Sinalko, pobjedili su protivnika, odbojkaše iz Tetova. Pobjedu su proslavili sa picom i Toše je svom rođaku Andreju stalno ponavljao koliko je sretan.

              

Tu, zadnju noć, nedjelja 14 listopad/oktobar, Toše je spavao sa unukom Kristijanom.Oni su imali svoj nacin razumjevanja i bili su jako vezani. Za glazbu, boljeg i genijalnijeg učitelja Kristijan nije mogao imati. Toše ga je učio svirati gitaru, a prva pjesma je bila "Tvoite baknezi na moite beli kosuli" i bila je savladana. Te večeri pravili su "strategiju" za dalje, jer Kristijan lijepo pjeva i Toše je u njega gledao svog nasljednika, sto bi u prijevodu značilo učesce na nekom dječijem festivalu u državi. "Tog jutra dosla sam kod mojih kako bi donijela Nikolu da ga čuvaju", sjeća se Dori."Toše se spremao za put, trebao je krenuti u 10 sati, ali mu se nije ustajalo, bio je umoran i neraspolozen, žalila se mama da ga ostavi da ospava jos. U medjuvremenu mlađi sin Nikola mu je sakrio ključeve od džipa i dugo nije htio reći gdje su. Toše je bio sutljiv, boljelo ga je koljeno. Kad je našao ključeve, mlađi sin nije prestao plakati."

                
Nekoliko puta, kao uvijek prije polaska, pozdravio se sa roditeljima i krenuo ka Prilepu, zato što je htio da uzme novog igrača koji bi još vise ojačao klub "Sinalco". U Skoplju je imao još jednu obavezu, čekalo ga je snimanje u "Vrteleska" i susret s Vesnom Petrusevskom. "U ponedeljak snimali smo 3 emisije "VRTELESKA"- sa Mirka Velinovska,Jelena Zugic i s Tosom",rekla nam je Vesna.

1 коментар:

  1. Prije nego što je sudbina umiješala svoje prste, samo nekoliko sati prije fatalnog kraja, htjeo čuti svoje prijatelje iz Kruševa. Javio se Misku, pitajući ga gdje su, koliko su na broju... S ove distance, ovo istinski zvuči kao pozdrav. Potom se nalazi s Georgijem i kreću na put. S benzinske pumpe "Nais" kod Niša pokupili su menadžericu Liljanu Petrovic :'(

    ОдговориИзбриши