DOBRO DOSLI!

DOBRO DOSLI NA MOJ BLOG, SVI VI KOJI VOLITE NASEG ANDJELA TOSETA PROESKOG! Nadam se da ce vam se svideti moj blog... ♥ ... Komentarisite, molim vas!


Tose, zauvek si u mom srcu.... tu ces i ostati! ♥

четвртак, 14. јун 2012.

"Ne koristi Tošino ime uzalud!"


  MAKEDONSKA Vlada se očitovala o sve većem izrabljivanju imena Toše Proeskog te o najnovijem potraživanju njegove menadžerice Ljiljane Petrović, da joj se u ime preminulog Toše, oprosti porezni dug u iznosu od oko 180 hiljada eura.

Stečajna uprava je premijeru Nikoli Gruevskom proslijedila molbu Ljiljane Petrović, vlasnice Final Cut T. produkcije, da joj se oprosti porezni dug. No, Vlada je odgovorila kako nije nadležna za otpisivanje dugova ili bilo kakvih neplaćenih doprinosa.

"Nitko nema ingerenciju opraštati dugove, pa tako ni premijer", izjavio je za Vest glasnogovornik makedonske Vlade Ivica Bočevski. Cijela ova priča sa Final Cut T. produkcijom i nadležnosti institucija za ovaj slučaj potaknula je Vladu na to da "apelira da se ime Toše Proeskog i nedavna nacionalna tragedija ne koriste u privatne i poslovne svrhe".





Petrović pokušava zaraditi i na Tošinoj smrti

Iako su je mediji za Tošetova života često nazivali njegovom "drugom majkom", činjenice koje izlaze na vidjelo sada, nakon njegove smrti, ukazuju na to da situacija i nije bila toliko idilična.

Podsjetimo, produkcijska kuća Final Cut T. je u srpnju ove godine otišla u stečaj, s poreznim dugovima u visini od oko 180 hiljada eura. Sada Ljiljana Petrović bez imalo srama, u ime Tošetove tragične smrti i njegova proglašenja počasnim građaninom Makedonije, traži oprost dugova. "Zbog novonastalih događaja - tragične smrti estradnog umjetnika Toše Proeskog, koji je bio ekskluzivan predstavnik Final Cut T. produkcije, koja je u stečaju, te odluke makedonske Vlade da ga posthumno proglasi počasnim građaninom Republike Makedonije, ulažem molbu za povlačenje stečajne mase sa Final Cut T. produkcije", zatražila je Petrović.

U posljednjoj godini Tošina života, Petrović popularnom pjevaču nije uplaćivala nikakve doprinose za zdravstveno i mirovinsko osiguranje. Toše se kao klijent njene produkcijske kuće vodio od 17. siječnja 2003. godine. Odjavljen je 30. septembra prošle godine. Doprinosi za taj posljednji mjesec mu nisu uplaćeni, a nakon toga Toše nije evidentiran ni u Fondu za zdravstveno, ni u Fondu za mirovinsko osiguranje.

Нема коментара:

Постави коментар