DOBRO DOSLI!

DOBRO DOSLI NA MOJ BLOG, SVI VI KOJI VOLITE NASEG ANDJELA TOSETA PROESKOG! Nadam se da ce vam se svideti moj blog... ♥ ... Komentarisite, molim vas!


Tose, zauvek si u mom srcu.... tu ces i ostati! ♥

четвртак, 14. јун 2012.

Sestrić Tošeta Proeskog ne svira od ujakove smrti


Prosle su cetiri i po godine, od kada je u saobracajnoj nesreci, poginuo Toše Proeski. Od tog tragičnog dana Kristijan Ristevski, sestrić pokojnog pevača, nije uzeo gitaru u ruke. Balkan je ostao bez najboljeg muzičkog vokala, a on bez ujaka i volje da ikad više zasvira i zapeva. "Toše je snimio duet s Kristijanom neposredno pred smrt. Uvek je hvalio sestrića da lepo peva i da bi voleo da ga nasledi jednog dana. Kad se tragedija dogodila, Kristijan je ostavio gitaru i više nije poželeo da svira. Nikada ni sa kim nije pričao o nesreći, a na tu temu ne pričaju sa njim čak ni deca u školi. Povukao se u sebe i svoj bol ne iskazuje", ispričao je za "Kurir" jedan od bliskih prijatelja porodice Proeski. Međutim, prema njegovim rečima, stvari su u poslednje vreme počele da se menjaju. Danas jedanaestogodišnji Kristijan s vremena na vreme dohvati instrument, odsvira nekoliko taktova i brže-bolje odloži gitaru. Kao da se plaši. Ukućani ne vrše pritisak na njega, već se nadaju da će sam prelomiti i da će mu se vratiti želja da nastavi tamo gde mu je ujak stao. Krv nije voda.

2 коментара:

  1. Анониман21. јун 2012. 04:35

    Dobar dan! Ugodno sam se iznenadila kada sam naišla na ovaj blog... o Toši je a još uvijek je aktivan, i divno izgleda. Svaka čast! Želim ti sve najbolje u daljnjem životu. Sa Tošom u srcu naprijed! Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala ti Bajaderice od sveg srca! Naravno sa Tosom do poslednjeg dana! Pozdrav i tebi! ♥

    ОдговориИзбриши