DOBRO DOSLI!

DOBRO DOSLI NA MOJ BLOG, SVI VI KOJI VOLITE NASEG ANDJELA TOSETA PROESKOG! Nadam se da ce vam se svideti moj blog... ♥ ... Komentarisite, molim vas!


Tose, zauvek si u mom srcu.... tu ces i ostati! ♥

понедељак, 23. април 2012.

Смрт

Гроб у Крушеву
Тоше Проески је погинуо у саобраћајној несрећи у раним јутарњим часовима 16. октобра 2007. године на аутопуту Е70 Загреб—Липовац, близу места Нова Градишка, која се налази на око 150[2] километара југо-југоисточно од Загреба [3][4]. Према информацијама које су стизале путем новинских агенција, сумња се да је узрок несреће била неприлагођена брзина возила. У возилу су се налазили Георгиј Георгијевски, Тоше Проески и његова менаџерка Љиљана Петровић. Верује се да је Тоше Проески од силине ударца у камион преминуо на лицу места. Возач Георгијевски је прошао са тежим телесним повредама, док је Љиљана Петровић имала лакше телесне повреде.
Влада Републике Македоније послала је специјалан хеликоптер који је пренео посмртне остатке Тошеа Проеског, а среда, 17. октобар, проглашен је Даном жалости. Тоше Проески је сахрањен у Крушеву уз највеће државне почасти.

Нема коментара:

Постави коментар